Welkom op WebcamEgmond.nl

Bekijk hier alle Webcams in Egmond aan Zee

Hier ziet u de live webcambeelden vanaf Strandpaviljoens Bad Egmond, Nautilus en Zilvermeeuw.
Maar ook het Pompplein, hoofd-strandafgang De Werf en Hotel Golfzang op de Boulevard.
Als extra ziet de webcam die door WebcamEgmond.nl geplaatst is op winkelstraat De Laat in Alkmaar.
Als u klikt op de afbeelding gaat u direct door naar de livestream.

Op maandag 23 mei is de nieuwe website online gegaan. De oude website was al een paar jaar oud en ik wilde zien wat andere websitemakers te bieden hadden.

Daarom ben ik nu overgeschakeld op WordPress technologie en een Divi bouwsysteem. Achter de schermen ben ik er al een tijdje mee bezig, maar het blijft spannend of de omschakeling soepel zal verlopen. Voorlopig zijn alle webcams en de getijdentabel ge├»nstalleerd en ik zal in de nabije toekomst nog enkele extra’s toevoegen. Ik hoop dat u dit ook een verbetering vindt en regelmatig terugkomt.