Site pictogram Webcam Egmond aan Zee

Webcam Egmond aan Zee – Strandafgang De Werf

Webcam Egmond aan Zee – Strandafgang De Werf

U vindt Appartementen Lido ook op “Hotel in Egmond”.

De ideale vakantie start met de perfecte locatie. In Egmond aan Zee, een van de mooiste, idyllische kustplaatsen in Nederland, vindt u Lido Appartementen. Deze appartementen liggen direct aan het strand, tussen de duinen, met een adembenemend uitzicht over zee.

Lido appartementen bestaat in totaal uit 6 moderne en gezellige appartementen. Elk appartement heeft een eigen balkon aan de zeekant. U geniet hier het grootste deel van de dag van de zon en van een prachtig uitzicht over zee. De zonsondergang is dan ook prachtig te zien. Ook kijkt u uit op het terras van Restaurant van Speijk. Een prachtig terras dat in 2015 nog is bekroond tot mooiste terras van Nederland.
Deze camera is een samenwerking van Egmondaanzee.infoEgmond.nlWebcamEgmond.nl en Lido appartementen.
De Lido appartementen zijn gelegen aan de hoofd strandafgang van Egmond aan Zee. Vanuit hier loopt u dus direct het prachtige zandstrand op. Ook het bruisende centrum van Egmond is hier direct aan gelegen. De hele week door kunt u hier winkelen en heerlijk dineren in één van de restaurants, strandpaviljoens of grand-cafés. De stad Alkmaar ligt op 15 minuten rijden. Ook steden als Haarlem en Amsterdam zijn goed te bereiken. Bekijk voor meer informatie over Egmond en omstreken op egmond.nl.
De Lido  appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer met bad en ruime woon- en slaapkamer(s). De appartementen verschillen in grootte en inrichting. Heeft u liever een gezellig en romantisch appartement voor twee personen? Of een modern, ruime penthouse met meerdere balkons voor vier personen? De appartementen hebben in ieder geval één ding met elkaar gemeen: het is de ideale locatie voor een fantastische vakantie aan de kust.
In Egmond aan Zee, einer der schönsten und idyllischsten Küstenorte der Niederlande, befinden sich die „Lido Appartementen“. Diese Appartements liegen direkt am Strand, zwischen den Dünen und haben eine atemberaubende Aussicht über das Meer. Der ideale Urlaubsstart mit der perfekten Location.
„Lido“ hat insgesamt 6 moderne komfortable Appartements mit einer fantastischen Aussicht auf die See. Die Appartements sind verschieden in Größe und Ausstattung. Alle unsere Appartements haben für einen angenehmen Urlaub viel zu bieten. Sollten Sie mehr Raum und Luxus wollen oder vielleicht eine größere Panorama-Aussicht auf das Meer, dann sollten Sie sich in jedem Fall das renovierte moderne Penthouse anschauen.
Mobiele versie afsluiten