Site pictogram Webcam Egmond aan Zee

Webcam Strandpaviljoen Deining – Castricum aan Zee

Strandpaviljoen Deining – Castricum

Deze Webcam staat opgesteld bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.
Castricum ligt op ongeveer 6 kilometer van Egmond aan Zee.

De golfslag is dus vergelijkbaar met die Egmond aan Zee.

YouTube video player

Deze Webcam staat opgesteld bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.
Castricum ligt op ongeveer 6 kilometer van Egmond aan Zee.

De golfslag is dus vergelijkbaar met die Egmond aan Zee.

Strandtent in Castricum
Ben je op zoek naar een bijzondere strandtent in Castricum? Dan ben je bij Deining aan het juiste adres! Bij ons geniet iedereen op z’n eigen manier van alles wat het strand te bieden heeft; of je nu de mooiste dag van je leven viert of gewoon een goede borrel na een strandwandeling komt drinken.

Hoe het ooit begon
In 1990 start de zus van de huidige eigenaar, Richard Groot, een kiosk-snackbar met 100 houten kleedcabines op het Castricumse strand. De plek droeg toen nog de naam ‘Zeebad Castricum’. Stiekem droomde Richard altijd al van z’n eigen strandtent in Castricum. Toen het moment eindelijk daar was, nam hij de zaak van z’n zus maar al te graag over. De houten kleedcabines werden al snel luxe strandhuisjes met een ruime terrassen en heerlijke slaapplekken. Wat is er lekkerder dan in slaap vallen met het geluid van de wilde zee op de achtergrond?

Fijne strandtent
In 2004 maakt Richard zijn droom concreet. De kiosk wordt omgetoverd tot een volwaardig strandpaviljoen en gaat door onder de naam ‘Deining’. In deze nieuwe strandtent in Castricum moet elke gast zich thuis voelen. Daarom schakelt Richard de hulp van de bekende Amsterdamse architect Minquel Loos en later van stylisten Debby Nuyens & Kim Koopman in. Samen creëren ze een hippe strandtent met een ongedwongen en warme sfeer.

Altijd blijven dromen
De sfeer bij Deining wordt erg gewaardeerd en de strandtent groeit uit tot één van de bekendste in Castricum. Maar vervulde dromen worden bij Deining altijd vervangen door nieuwe dromen. Richard en zijn team houden zich steeds meer bezig met het regisseren van feestelijke en zakelijke bijeenkomsten en het organiseren van de mooiste dag van ieders leven: je trouwdag! Het strand en de frisse zeelucht maken van elk evenement een unieke ervaring.

Meer webcams ziet u WebcamEgmond

 
Mobiele versie afsluiten