Webcam Strandpaviljoen Nautilus – Egmond aan Zee

Welkom bij Nautilus aan Zee, het duurzaamste paviljoen van Nederland. Nautilus aan Zee staat op een speciale plek aan het prachtige strand van Egmond aan Zee. Geniet van de rust en de schoonheid van de natuur terwijl je bij ons komt ontspannen en genieten van heerlijk eten en drinken. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je een warm welkom te geven en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Kom langs en ervaar de unieke sfeer van Nautilus aan Zee!

Abonneer u op WebcamEgmond.

Welkom bij Nautilus aan zee, het duurzaamste paviljoen van Nederland.

Nautilus aan Zee is, net als haar voorganger, een laagdrempelig en gastvrij paviljoen. Hier voelt u zich welkom en kunt u genieten van zon, zee, strand en heerlijke gerechten en dranken.
Nautilus aan Zee is 12 maanden per jaar, iedere dag geopend. Ervaar het ultieme strandritme bij Nautilus aan Zee!

 

 

Stra

Nautilus aan Zee is bij uitstek geschikt om uw feest of evenement te organiseren. Het unieke aan Nautilus aan Zee is dat hiervoor het dakterras gereserveerd kan worden.

Wij hebben naast een toprestaurant ook de mogelijkheid om grote groepen (tot 500 personen) te plaatsen. De groepen die tot dusver komen zijn heel divers. Van zakelijke events (trainingen, presentaties, bedrijfsfeesten, brainstormsessies, workshops en bijeenkomsten) tot feesten die een unieke locatie verdienen. Bent u op zoek naar een locatie voor een feest/vergadering? Kies dan voor de unieke combinatie van strand & (top)restaurant.

https://www.nautilusaanzee.nl/

U vind de webcam op https://WebcamEgmond.nl.

Technische realisatie van deze stream Social Hotspot