Strandpaviljoen Club Zand – Castricum

STRANDFEEST GEVEN? UW STRANDFEEST EEN SUCCES BIJ CLUB ZAND CASTRICUM.

Strandpaviljoen Club Zand is een unieke locatie voor een onvergetelijk strandfeest. Van buffet tot bruiloft. Wij beschikken over een ruime ervaring met betrekking tot feesten en partijen in en rondom ons paviljoen in Castricum (provincie Noord-Holland).

FEESTZAAL MET UITZICHT OP ZEE

Club Zand beschikt over een eigen feestzaal/beachbar die de optimale privacy biedt voor een geweldig feest.
De beachbar (tot ongeveer 200 personen) bevindt zich in een apart gedeelte van het paviljoen en beschikt bovendien over een deel van het terras dat uitzicht biedt op zee.

In het feestgedeelte hebben we een prettige mix gecreëerd van hoge en lage statafels, sfeervol ingericht met een ruime bar. Compleet uitgerust met geluidsinstallatie en podium voor DJ en/of band. Vanuit de feestzaal/terras loopt u natuurlijk zo naar het strand en zee.

FANTASTISCH FEEST AAN HET STRAND

Het team van Club Zand verzorgt graag de gehele dag voor u, daarbij staan we van harte open voor uw eigen ideeën over de dag of avond. Er is veel creativiteit mogelijk, bekijkt u rustig onze arrangementen. “Samen maken we er gegarandeerd een fantastisch feest van!”

Gaat u iets met een grotere groep vieren (tot ongeveer 700/800 personen) dan is het ook mogelijk het gehele strandpaviljoen af te huren.

http://clubzand.nl

U vind de webcam op https://WebcamEgmond.nl.

Technische realisatie van deze stream WebcamNL