Webcam Strandpaviljoen Zeezicht – Castricum aan Zee

Ontdek Zeezicht

De eerste links. Makkelijk toch? Als je bij Castricum aan Zee bij het strand naar beneden loopt is Zeezicht het eerste strandpaviljoen aan je linkerhand.

Bij Zeezicht kunt u het hele jaar door genieten van het strand, de zee, de ongerepte natuur en natuurlijk van onze heerlijke gerechten. Naast het restaurant met een ruim terras en vrolijke bediening is er ook een sfeervolle zaal beschikbaar voor grotere groepen voor bijvoorbeeld een Bruiloft, feest of vergadering.

Niet voor niets staat Zeezicht bekend als het lekkerste Strandpaviljoen van Castricum. Je proeft wel waarom.

Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden die Strandpaviljoen Zeezicht biedt in haar zaal met privéterras. De sfeervolle in 2019 gerestylede zaal is uitermate geschikt voor het vieren van een gezellige familiedag, bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, huwelijksfeesten of vergadering.

Zeezicht werkt zoveel mogelijk met verse producten en verzorgt met veel plezier smaakvolle brunches, bbq’s en walking dinners. Maar uiteraard behoren ook een high tea, lunch, of uitgebreide borrel met hapjes tot de mogelijkheden.
Wilt u iets speciaals op het gebied van eten of drinken of gewoon wat anders dan anders tijdens uw feest? Trouwen met de voeten in het zand of romantisch dineren met de zonsondergang op de achtergrond?
Wij denken graag met u mee om er een geslaagd feest van te maken!

Meer informatie vind u op de website van Strandpaviljoen Zeezicht 

Meer webcams ziet u op WebcamEgmond